Dacă este weekend mâncăm paste și bem vin

A devenit un obicei pentru mine ca in weekend să gătesc paste. Pentru acest weekend am ales o combinație care nu ma așteptăm să fie atât de gustoasă, și anume: paste cu ciuperci pleurotus și sos gorgonzola. Nu pot să spun decât că sunt demențiale!!!

Acum că scriu rețetă aș mai dori o porție, dar repede s-au mai evaporat, de vină este cel din spatele aparatului de fotografiat ( eu nu recunosc nimic 😊).

Bun, să trecem la treabă. Pentru 2 porții avem nevoie de:

  • 200 grame paste
  • 200 grame ciuperci pleurotus
  • 150 grame gorgonzola
  • parmesan
  • o lingura de ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • ulei de trufe (opțional)

1. Punem la fiert pastele.

2. Spălăm ciupercile pleurotus, le scurgem bine și apoi le călim.

3. Când sunt aprope gata ciupercile adaugăm și gorgonzola tăiată in bucățele mici și amestecăm până se topește.

4. Adăugăm sare, piper și ulei de trufe.

5. Punem pastele in tigaia in care avem ciupercile ca să capete puțin din aroma sosului, amestecăm de câteva ori și le putem servi.

6. Presărăm parmesan din belșug și totul este gata pentru a fi servit.

Aaaa.. să nu uităm de paharul de vin.

Poftă bună!

Love,

A.

pleurotusPaste cu pleurotusPastePaste cu pleurotus & gorgonzala

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s