Desertul copilăriei – Macaroane cu brânză la cuptor

Cred că dorul de acasă m-a făcut să mă gândesc la acest desert minunat pe care il pregătea mama ca să ne indulcească serile.

Ce avem nevoie :

– o pungă de macaroane

– 400 gr urdă

– 3 ouă

– 4-5 linguri zahăr brun

– esentă de migdale

– 1 plic zahăr vanilat Burbon

Se fierb macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg şi se dau printr-un jet de apă rece.
Cât timp fierb macaroanele pregătim compoziţia. Amestecăm urda cu ouăle, zahărul brun şi cel vanilat, punem 2 – 3 picături de esenţă de migdale.

Omogenizăm macaroanele cu brânza şi le turnăm intr-o tavă unsă cu unt. Pentru a nu se lipi eu am presărat puţin pesmet.

Băgăm tava in cuptorul preincalzit şi o lăsăm timp de 45 minute la temperatura de 180°.

Asta a fost tot!

Vă urez poftă bună !

Love,

A.

ImagineImagineImagine

Photo credit: Barcan Cristian

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s